powerapps

Objevte kouzlo Power Apps

Aplikace M365

Objevte kouzlo Power Apps

Rádi bychom se s vámi podělili o radost ze splněné zakázky. Klientovi jsme díky vývoji aplikace ušetřili nejen čas, ale především peníze.

 

 

A jak to vlastně bylo?

Marketingová společnost, se kterou spolupracujeme na kampaních pro naše zákazníky, nás oslovila s požadavkem na vytvoření aplikace pro správu kreditů na vzdělání. Aplikace měla být navržena včetně procesu schvalování a zároveň výrazně ulehčit práci i HR oddělení, které bude kredity následně spravovat již mimo aplikaci (v rámci SharePointu).

Vzhledem k tomu, že aplikace bude sloužit všem zaměstnancům, musí být intuitivní a snadno ovladatelná i na mobilních zařízeních.

 

 

Proč Power Apps?

Po upřesnění všech požadavků jsme se rozhodli aplikaci postavit pomocí nástroje Power Apps, který je součástí služeb platformy Microsoft 365. Díky němu je možné jednoduše tvořit vlastní aplikace bez složitého kódování. „Aplikace na kredity“ využívá nejen funkcionalit Power Apps, ale i Power Automate, pomocí něhož jsme zautomatizovali určité procesy, které jsou propojené s aplikací.

Další velkou výhodou aplikace je responzivita. Bez problémů ji můžete využívat na všech vašich zařízeních (stolní počítač, notebook, tablet či telefon, s jakýmkoliv operačním systémem, Android nebo iOS).

 

 

A kolik to stálo?

Určitě vás teď napadá otázka, kolik peněz to klienta stálo? Můžeme vám prozradit, že cena za tvorbu aplikace byla o hodně nižší, než kdyby byla vytvořena klasickou metodou pomocí vývojářů, kde se cena pohybuje ve statisících korun. My jsme aplikaci zvládli postavit za cenu, která nepřesáhla ani třetinu této běžné ceny!

Splnili jsme očekávání a výhody jsou pro firmu více než jasné. Vše bylo rychlejší a levnější než běžný vývoj!

 

Líbila by se vám také podobná aplikace? Pošlete nám vaše stručné zadání a nechte si od nás zdarma nacenit aplikaci na míru pro vaši společnost.