cisla

Čísla která stojí za to znát

M365 v číslech

Čísla která stojí za to znát

Podnikání je o spoustě čísel. My jsme pro vás vybrali několik čísel souvisejících s Microsoft 365. Na první pohled se mohou jevit jako statistika, ale za každým je pomocná ruka, která vám může usnadnit pracovní den. Na úvod si můžete tipnout, co znamenají čísla 365, 1 500, 1 000, 270 000 000 a 75 %, anebo číst dál a posunout vaše podnikání k dalšímu úspěchu.

365

365 dní v roce jsme tu pro vás, stejně jako platforma M365.

 

Vše, co potřebujete každý den

Microsoft 365 je produktivní cloud, který vám umožní dosáhnout důležitých pracovních i osobních cílů díky prvotřídním aplikacím Microsoft 365, inteligentním cloudovým službám a pokročilému zabezpečení.

 

S Microsoft 365 automaticky získáte:
  • nejnovější verzi nástrojů Office
  • operační systém Windows
  • zabezpečení pro vaše firemní data

 

Aplikace Microsoft Teams umožní vašemu týmu být vždy v kontaktu a pracovat společně v jednom prostředí, ať jste právě kdekoli.

Nástroje Office, jako je Word, Excel a PowerPoint vám pomůžou společně vytvářet obsah jednoduchým a intuitivním způsobem.

Úložiště OneDrive vám nabídne bezpečný prostor v cloudu, kam můžete bez obav ukládat své dokumenty a sdílet je s ostatními.

Pokročilé zabezpečení je nedílnou součástí cloudových služeb, nemusíte investovat čas a peníze do výběru speciálního softwaru. Součástí zabezpečení M365 je například dvoufaktorové ověření, šifrování dokumentů a zabezpečení kancelářských aplikací proti phishingu a malware.

Microsoft 365 můžete používat v kterémkoliv počítači, tabletu či mobilu.

1500

1 500 licencí pro vaše podnikání. Pomůžeme vám vybrat tu správnou kombinaci, ať neplatíte víc, než potřebujete.

 

Vyberte si to, co je pro vaše podnikání důležité

Microsoft nabízí nástroje M365 v mnoha různých balíčcích, aby si každá firma mohla vybrat to, co opravdu potřebuje. Nejčastěji využívané balíčky jsou:

M365 Business Basic – ideální pro startupy, obsahuje webové a mobilní aplikace a služby.

M365 Business Standard – má vše, co Basic, a navíc desktopové verze aplikací, Publisher pro vytváření vlastních marketingových materiálů a Access pro vizualizaci databází a dat.

M365 Business Premium – nad rámec Standardu nabízí také správu zařízení, vzdálené vymazání ztracených nebo odcizených zařízení a další pokročilé bezpečnostní nástroje.

Vy si ale můžete sestavit balíček licencí, které přesně odpovídají tomu, co ve firmě potřebujete. K tomu je potřeba nejprve důkladně prozkoumat, jak ve firmě pracujete a čeho chcete dosáhnout. S tím vám rádi pomůžeme a společně s vámi vybereme řešení, se kterým získáte maximum za nejpříznivější cenu.

1000

1 000 aktualizací ročně, díky kterým budete vždy „up to date“. My je za vás sledujeme a o těch významnějších vás můžeme informovat.

 

Držte krok s technologiemi i díky aktualizacím

Svět práce se dramaticky mění v souvislosti se zaváděním digitálních technologií. Microsoft reflektuje nejnovější trendy a podporuje je prostřednictvím vlastních inovací. Vaše firma se může stát součástí této digitální proměny i díky tomu, že budete mít vždy nejnovější digitální nástrojeaniž byste museli investovat velké částky.

Nástroje Microsoft používá 70 % firem v Česku a podíl se stále zvyšuje. Microsoft do nich proto investuje spoustu času, peněz i nápadů a vy tak máte jistotu, že využíváte ty nejmodernější nástroje.

My sledujeme všechny inovace v rámci M365 a věnujeme pozornost těm, které pomáhají zvyšovat efektivitu a produktivitu práce, usnadňují hybridní práci a zvyšují bezpečnost dat. Pokud budete mít zájem, rádi vám a vašim lidem novinky představíme a naučíme je, jak je využívat.

270 000 000

270 000 000 lidí používá Teams a každý má jiné potřeby. Poradíme vám, jak na ty vaše. Třeba, jak vytvořit strukturu týmů a kanálů ve vaší firmě.

 

Týmová práce ve vaší firmě? Jednoduše!

Microsoft Teams je aplikace, která vám umožní pořádat schůzky, konverzovat a spolupracovat odkudkoliv, a to nejen interně, ale i se zákazníky či dodavateli – používá ji více než 270 milionů lidí.

Videokonference, chaty a sdílení dokumentů jsou stále oblíbenějším způsobem, jak udržovat blízký kontakt s kolegy a celými týmy v takzvaných hybridních modelech práce. Někteří zaměstnanci pracují výhradně z domova, jiní tráví v kanceláři třeba polovinu času a někteří potřebují být vždy na pracovišti. V Teams se mohou všichni jednoduše setkávat a spolupracovat.

Nespornou výhodou Teams je napojení na další aplikace M365, například úložiště OneDrive, díky kterému budete mít sdílené soubory k dispozici na všech zařízeních. Samozřejmostí je také vysoká kvalita zvuku i videa a kvalitní zabezpečení vašich dat i konverzací díky šifrování přenosu.

75 %

českých firem už je v cloudu. Držet krok s pokrokem se vyplatí. Pojďte do toho s námi, podpoříme vás.

 

Spolupracujte v cloudu

Využívání cloudových služeb ve firmách je stále populárnější. Důvody jsou jasné:

1) Firmy šetří náklady na hardware a udržování technologií (to si bere na starosti poskytovatel cloudových služeb) a díky tomu můžou investovat více času i peněz do svého podnikání.

2) Spolupráce v cloudu zvyšuje efektivitu i produktivitu. Usnadňuje sdílení informací, setkávání i práci odkudkoliv.

3) V cloudu je bezpečno. Data v cloudu jsou pečlivě střežená a šifrovaná, takže se k nim nikdo cizí nedostane. Šifrované jsou i veškeré konverzace. Data v cloudu můžou také sloužit jako záloha pro případ, že ve vaší firmě dojde k havárii nebo výpadku. Více o bezpečnosti v cloudu.

 

Nyní už víte, proč jsou čísla 365, 1 500, 1 000, 270 000 000 a 75 % tak důležitá pro úspěch vašeho podnikání. Ať už jste zkušení či začínající, s naší pomocí a platformou M365 můžete dosáhnout nových výšin a stoupat směrem k prosperujícímu podnikání.

Co dokážete s M365 v cloudu?

S aplikacemi Microsoft 365 si můžete jednoduše rezervovat schůzky s klienty, spolupracovat se členy týmu, ať už jste v práci nebo na cestách. Díky cloudovému řešení můžete sdílet dokumenty Office s ostatními, s jistotou, že pracujete s aktuální verzí a nepřijdete o data. Aplikace Teams vás kdykoli propojí s ostatními a umožní vám vytvářet pracovní skupiny a podílet se na projektech v reálném čase. Úložiště OneDrive zajistí, že se ke svým souborům dostanete odkudkoliv a stejně jednoduše je dokážete i sdílet s ostatními.