Úvodní obrázek Zjednodušte své podnikání s PA a PA FINAL

Zjednodušte své podnikání s Power Apps a Power Automate

Aplikace M365

Zjednodušte své podnikání s Power Apps a Power Automate

Zjednodušte své podnikání s Power Apps a Power Automate: vytvořte si vlastní aplikace a automatizujte business procesy bez znalosti kódování.

Power Apps a Power Automate jsou revoluční nástroje, které přinášejí nové možnosti v oblasti jednoduché tvorby aplikací, automatizace a digitalizace procesů. Tyto nástroje jsou součástí licence Microsoft Office 365, díky níž získáte přístup ke všem funkcím a vytvoříte si vlastní aplikace. Nemusíte být profesionální vývojář ani mít hluboké znalosti kódování.

Díky Power Apps a Power Automate:

  • automatizujete rutinní úkoly,
  • ušetříte čas a energii, které můžete věnovat svému podnikání,
  • zvýšíte produktivitu ve své firmě,
  • snížíte náklady,
  • zjednodušíte procesy,
  • snížíte chybovost způsobenou manuální činností,
  • modernizujete své podnikání a budete o krok napřed před konkurencí.

Power Apps – vytvořte si vlastní aplikaci s licencí Microsoft Office 365

Power Apps umožňuje vytvářet vlastní mobilní a webové aplikace bez nutnosti znalostí programování a psaní kódu. Je součástí Microsoft Power Platformy a nabízí uživatelům intuitivní grafické rozhraní, ve kterém mohou snadno a rychle vytvářet aplikace na míru jejich potřebám.

S Power Apps můžete sestavit aplikaci pomocí předdefinovaných komponent a funkcionalit, vybrat si ze široké škály šablon, připojit se k vašim datům uloženým v různých online a místních zdrojích dat, jako jsou SharePoint, Excel, Dynamics 365, SQL Server a mnoho dalších.

Další výhodou Power Apps je responzivní design a cloudové rozhraní, což umožňuje používání aplikací na různých mobilních zařízeních, jako jsou telefony a tablety. Bez ohledu na velikost obrazovky si tak můžete užívat pohodlnou práci s vašimi aplikacemi. Zabezpečení je také zajištěno samotnou platformou Power Apps a připojenými službami, které splňují nejvyšší standardy pro firmy.

Power Apps je však více než jen prostředí pro vytváření aplikací – umožňuje pracovat s daty a metadaty, využívat business logiku, vytvářet vlastní konektory a provádět integraci s externími daty.

Využijte Power Apps pro své podnikání i vy. Napište nám a my vám pomůžeme s konzultací, implementací i školením. Jsme ověřený Microsoft partner pro ČR.

Power Apps, Microsoft Office 365

Power Automate – automatizujte opakující se úkoly

S Power Automate jednoduše, rychle a bezpečně automatizujete procesy ve vaší firmě.

Chytrý a moderní nástroj Power Automate je součástí licence Microsoft Office 365. Díky němu můžete sami vytvořit a nastavit, jaké procesy ve svém podnikání chcete automatizovat. Jednoduše můžete definovat, jaké akce se mají automaticky provést, jakmile je splněna určitá podmínka nebo v případě, že nastane určitá událost.

Například můžete vytvořit proces, který automaticky odesílá email, když je přijata nová zpráva ve vaší e-mailové schránce, nebo který vytvoří úkol ve vašem plánovači, když je vytvořen nový dokument ve sdílené složce. A to všechno jednoduše a rychle přímo na platformě Microsoft Office 365.

Power Automate, Automatizace

Power Automate nabízí také širokou škálu předdefinovaných šablon a konektorů, které usnadňují integraci mezi různými aplikacemi a systémy, jako je SharePoint, Excel, Outlook, Teams, OneDrive, Salesforce a mnoho dalších. Power Automate také poskytuje přehledný grafický interface, díky kterému můžete mimo jiné sledovat, jak procesy probíhají a zjišťovat případné chyby.

Power Automate lze použít v různých oblastech a scénářích, ať už jde o:

  • automatizaci business procesů
  • správu dokumentů
  • integraci aplikací
  • sledování sociálních médií
  • sběr dat, reporty nad firemními daty a další oblasti.

Je to mocný nástroj, který vám umožňuje zefektivnit vaši práci, ušetřit čas a minimalizovat lidské chyby. Zaujal vás Power Automate a máte zájem o licenci nebo nezávaznou konzultaci zdarma? Napište nám.

Power Automate, Microsoft Ofice 365