Úvodní obrázek Novinky v MS Teams 1 FINAL

Rychlost, flexibilita a výkon – to jsou nové MS Teams

Novinky

Rychlost, flexibilita a výkon – to jsou nové MS Teams

MS Teams přinášejí až 2x rychlejší a efektivnější spolupráci. Od svého uvedení na trh v roce 2017 se Microsoft Teams neustále rozvíjí a jsou nástrojem, který každý den používá více než 280 milionů lidí. Přinášíme vám dnes přehled vybraných funkcí a zlepšení, která vám usnadní každodenní práci s touto užitečnou aplikací z rodiny Microsoft 365:

1. MS Teams jsou teď rychlejší a výkonnější

Aktualizovaná aplikace MS Teams nabízí až dvakrát větší výkon, přitom spotřebuje až o 50 % méně paměti. Díky tomu zefektivníte a zrychlíte nejen komunikaci, ale i spolupráci ve vaší společnosti.

2. Zoom in/out při sdílení obrazovky

Možnost zaměřit se na konkrétní detail při sdílení obsahu přiblížením nebo naopak oddálením obrazovky je pro kvalitní prezentaci a společnou práci nezbytná. Společnost Microsoft vyslyšela vysokou poptávku uživatelů po této funkcionalitě a od června 2023 už ji můžete využívat i vy.

Zoom in and Zoom out when viewing screenshare

3. Vložení odkazu na konkrétní zprávu do chatu

Odkázat na konkrétní zprávu ve skupinové konverzaci je praktický způsob, jak zjednodušit orientaci v historii chatu pro ostatní uživatele.

4. Přehrávání zaslaného videa přímo v chatu / pokročilé možnosti nahrávání schůzek

Videa si nyní můžete přehrát přímo v chatu bez nutnosti je stahovat. Práce s médii je tak ještě jednodušší a plynulejší. Zároveň máte nyní možnost vybrat si, co přesně chcete během schůzky nahrávat – můžete zvolit nahrávání sdílené obrazovky bez videa účastníků schůzky, nebo nahrát z celé schůzky pouze audio stopu.

Video Enhancements in Teams chat

5. Nové funkce kalendáře a agendy

Aktuální verze MS Teams přináší především nový design agendy, který zaručuje lepší přehlednost a zvyšuje efektivitu práce. Při práci s kalendářem také oceníte novinku v podobě možnosti drag and drop funkce při úpravě schůzek v kalendáři. Nemusíte tak otevírat schůzku a nastavovat nový termín ručně, ale jednoduše schůzku v kalendáři přetáhnete na požadované místo.

Chcete vědět více o novinkách v nástrojích Microsoft 365? Rádi byste zefektivnili práci s MS Teams ve vaší firmě? Napište nám a domluvte si první bezplatnou konzultaci zdarma.

Banner na web č. 2 žlutý FINAL