Úvodní obrázek do článku Novinky v MS Teams FINAL 2

FUNny Future: Teď už v Teamsech najdete i Snapchat a make-up od Maybelline!

Novinky

FUNny Future: Teď už v Teamsech najdete i Snapchat a make-up od Maybelline!

Dnes tu máme pár opravdu šťavnatých novinek, které zaručeně zvednou náladu vám i vašim kolegům během on-line schůzek. MS Teams v roce 2023 dostaly moderní makeover a přináší svým uživatelům praktické i vtipné vychytávky pro každodenní schůzování, práci a zábavu.

MS Teams vám teď vytvoří make-up jako v beauty salonu s novou Maybelline beauty App

Microsoft se spojil s kosmetickým gigantem L‘ORÉAL a představuje skvělou novinku, kterou ocení zejména dámy. Nyní můžete pomocí jednoho kliknutí vytvořit dokonalý vzhled díky Maybelline filtrům a ani u toho nemusíte sáhnout po make-upu. Geniální? Souhlasíme! Appku si nastavíte po připojení na videohovor v sekci Efekty a avataři – Filtry.

Maybelline Beauty app in Teams ostřejší

Když potřebujete rychle zmizet, avatar vás zastoupí

Potřebujete se na chvíli vzdálit od počítače během meetingu, ale nechcete rušit ostatní tím, že vypnete kameru? S novou funkcí v MS Teams můžete jednoduše zapnout svého avatara – ten to na tu chviličku, kdy si potřebujete uvařit kávu, vezme na on-line callu za vás.

FUNny cally se Snapchat Lenses

Microsoft 365 přináší do Teamsů nejen vychytávky pro práci, ale i pro zábavu. Oblíbené filtry Snapchat Lenses teď najdete i v nové verzi Teamsů. Na pár kliknutí přidáte roztomilé uši nebo zářící aureolu.

SnapChat in Teams ostřejší

Je skvělé vidět, jak nástroje, které denně používáme, jsou nejen praktické, ale i kreativní a zábavné. Pokud vás tento článek inspiroval a chcete zůstat v obraze o dalších technologických novinkách, sledujte náš blog.

Chcete využívat všechny funkce nástrojů MS 365? Napište nám a zaregistrujte se na úvodní konzultaci zdarma.

Banner na web FINAL